Contacta.nl 2018

Innoveren en vernieuwen Het bedrijf laten groeien

Je gaat met het bedrijf innoveren. Kan je daar subsidie voor krijgen? Hoe krijg je inzicht in alle beschikbare data? Hoe begin ik een startup? Hoe blijf ik slim mijn concurrentie voor? Laat je inspireren door de MatchMaking specialisten.

Kies hieronder je gewenste onderwerp


Wat zijn de voordelen van e-factureren en UBL?

Steeds vaker wordt gesproken over e-factureren en UBL. Wat betekent dit voor u bedrijf? Wat zijn de stappen die moeten worden genomen en welke keuzes moeten er worden gemaakt?

Afspraak maken

Hoe beschikt u over de juiste stuurinformatie?

Met een efficiënt ingerichte administratie bespaart u tijd en krijgt u een goed financieel inzicht in uw organisatie. Zo kunt u op ieder moment van de dag goed onderbouwde besluiten nemen.

Afspraak maken

Financiering in de breedste zin van het woord

Welke financieringsmogelijkheden/-alternatieven passen er bij u?

Realiseer je plannen met een zakelijke financiering die past bij jouw bedrijf. Samen kijk je waar je kansen liggen. Dat kan een krediet of lease zijn, maar bijvoorbeeld ook crowdfunding of een combinatie van financieringen. Zo investeren we samen in de toekomst van jouw bedrijf.

Afspraak maken

Zakelijke lease

Waarom zou u leasen in plaats van zelf betalen en/of regulier financieren?

Financial lease is een flexibele oplossing om te investeren in 1001 bedrijfsmiddelen: van lasrobot tot fitnessapparaat en van bestelbus tot koffiemachine. Met lease beschik je over het bedrijfsmiddel zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Zo behoud je maximale financiële ruimte om te groeien.

Afspraak maken

Vestigen van uw bedrijf in Zeeland

Uitbreidingsinvesteringen

Een zee aan ruimte voor innovatie en groei, relatief lage kosten voor ondernemers en volop locaties voor vastgoedontwikkeling trekken bedrijven van buiten Zeeland aan. En die zijn welkom.

Afspraak maken

En op zoek naar begeleiding en financiering?

Innovatiefinanciering

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom biedt Impuls innovatieve Zeeuwse ondernemers met een idee of startup ondersteuning.

Afspraak maken

Behoud van economische waarde

Circulaire economie

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren.

Afspraak maken

Versterken van Zeeland als toeristische bestemming

Vrijetijdseconomie

Jaarlijks bezoeken veel gasten Zeeland. Impuls werkt samen met partners aan een transitie van de sector, met als doel de concurrentiepositie in Zeeland als toeristische bestemming te blijven versterken.

Afspraak maken

Het belang van logistiek voor Zeeland

Logistiek, maintenance en energietransitie

De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, tegen minimale kosten. Dat is logistiek. Door de strategische ligging en goede verbindingen van Zeeland met het Europese achterland, is de logistieke sector van grote waarde.

Afspraak maken