Contacta.nl 2018

Google Adwords + Facebook Jouw doelgroep direct benaderen

Je wilt online gaan adverteren, hoe pak je dat aan? Hoe zorg dat je online vindbaar bent? Wat moet je met alle mogelijkheden van Google en Facebook? Hoe vergroot je de conversie? Onze onlinespecialisten geven je inzicht in de online mogelijkheden.

Kies hieronder je gewenste onderwerp


Adverteren via Google

Sta jij al bovenaan in Google?

Bovenaan in Google? Dat kan met Google Adwords. Maar hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden? Onze Adwords specialisten leggen uit wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe de beste resultaten behaald worden.

Afspraak maken

Facebook: tijdlijn of adverteren?

Hoe bereik jij je doelgroep op Facebook?

Facebook kent jouw doelgroep als geen ander. Adverteren via Facebook is dan ook een zeer effectieve manier om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Het lage instapbedrag maakt dit ook geschikt voor kleine ondernemingen. Dit is naast het posten op de tijdlijn een sterke aanvulling op de online marketingactiviteiten.

Afspraak maken

Google optimalisatie

Haal jij straks de meeste bezoekers naar jouw site?

Wil je meer bezoekers naar de website? Het maximale halen uit de bezoekers van jouw site? Google Analytics geeft je inzicht de statistieken van jouw website. Door middel van het instellen van doelen kun je zelf de conversie verhogen. Deze gegevens koppelen aan een re-marketingcampagne maakt het helemaal interessant.

Afspraak maken

Start een webshop

Staat jouw winkel al online?

Heb je een winkel of bedrijfshal vol producten? Een webshop geeft je de mogelijkheid om ze nationaal en zelfs internationaal te verkopen. Onze specialisten geven graag tips en tricks over de opbouw van een goede webshop.

Afspraak maken